نشست وزیر محترم علوم جناب آقای دکتر غلامی با معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز آموزش عالی کشور به صورت وبینار هم اکنون و با سخنرانی وزیر محترم علوم در جریان می باشد.

وزیر محترم علوم از ساعت 8:35 تا ساعت 9 صبح برای معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز آموزش عالی کشور سخنرانی خواهند کرد.

بعد از ایشان، آقای دکتر صدری معاونت سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور و آقای دکتر گرایی نژاد،معاون محترم آموزشی سازمان برنامه و بودجه هر کدام به مدت 15 دقیقه برای معاونان سخنرانی می کنند.

photo 2020 05 10 21 18 24