سه شنبه, 29 مهر 1399

فرآیند فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان الکترونیکی شد

ED6BCAEC 3FC7 405C 898C D8FC2DBC0D4C

فرآیند فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان به صورت الکترونیکی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان،دکتر عرفان سلیم پور، مدير امور آموزش و تحصيلات تكميلی دانشگاه صنعتی قوچان گفت: در پی شیوع بیماری کووید-۱۹ و به‌منظور به حداقل رساندن حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه تحت شرایط فعلی، درخواست فارغ التحصیلی دانشجویان، الکترونیکی شده است.

دکتر عرفان سلیم پور در ادامه یادآور شد: دانشجویان قادر هستند تمامی مراحل فارغ التحصیلی خود را بدون نیاز به حضور در دانشگاه پیگیری نمایند. همچنین ثبت نمره پروژه و پایان‌نامه دانشجویان که سابقاً با ارائه فرم کاغذی امکان‌پذیر بود از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه قابل انجام می‌‌باشد. در خصوص جلسات سمینار و دفاع از پروپوزال و پایان‌نامه دانشجویان دوره‌ کارشناسی‌ارشد، دانشجویان می‌توانند طبق دستورالعمل تصویب شده در کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به‌صورت مجازی و یا نیمه‌حضوری جلسات خود را برگزار نمایند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر این، مهلت دفاع از پروژه / پایان‌نامه دانشجویان بسته به زمان اخذ آن و نظر استاد راهنما قابل تمدید می‌باشد.