دكتر زهرا اسكندري مدير گروه مهندسي کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان شد

مدیرگروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، سرکار خانم دكتر زهرا اسكندری به مدت یک سال به عنوان مدیرگروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد.

در این حکم آمده است:

سلام عليكم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب سركار عالي به موجب اين حكم و با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي از تاريخ 1399/03/25 تا 1400/03/25 به مدت يك سال به عنوان “مديرگروه مهندسي كامپيوتر” در دانشگاه صنعتي قوچان منصوب مي شويد.
اميد است با پشتكار، دلسوزي و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌گيري از ظرفيتهاي موجود در دانشگاه در راستاي تحقق اهداف عالي دانشگاه موفق باشيد. ​

انتصاب Dr.Eskandari