شنبه, 03 آبان 1399

حضور ریاست محترم، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه صنعتی قوچان در پارک علم و فناوری خراسان و بازدید از مجموعه

جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان،جناب آقای دکتر آیتی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در پارک علم و فناوری خراسان حضور یافتند و از مجموعه پارک علم و فناوری خراسان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان درخصوص پارک های علم و فناوری به عنوان حلقه ی واسط دانشگاه و صنعت گفت: تا این واسطه برقرار نشود، نمی توانیم مستقیما کار مفیدی انجام دهیم.

دکتر علی اصغر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن ابراز خرسندی از حضور و بازدید از این پارک گفت: با توجه به فعالیت های مستمری که در چند سال اخیر در دانشگاه صنعتی قوچان انجام شده، داشتن اساتید جوان و موفق در زمینه آموزش و پژوهش و تیم های دانشجویی قوی و باانگیزه، تصمیم گرفته ایم که یک مرکز رشد برای دانشگاه تاسیس کنیم و در این خصوص نیازمند همکاری پارک علم و فناوری خراسان هستیم.

دکتر رضا قنبری رئیس پارک علم و فناوری خراسان با تاکید بر این که باید دانشگاه های کارآفرین داشته باشیم، گفت: رسیدن به امور ایجاد مرکز توسعه فناوری، گام هایی دارد که اگر این گام ها درست و طبق قاعده برداشته شوند، می توان به موفقیت های اصولی رسید.

دکتر قنبری اظهار کرد: برای داشتن یک دانشگاه کارآفرین، باید بیزینس مدل داشته باشید. وی همچنین با بیان این مهم که پارک خراسان، تنها پارک در کشور است که بیزینس مدل دارد، درخصوص همکاری در طراحی بیزینس مدل دانشگاه، اعلام آمادگی نمود.

شایان ذکر است در پایان مسوولان پارک خراسان از پیشنهاد استقرار دفتر همکاری دانشگاه صنعتی قوچان در پارک علم و فناوری خراسان استقبال کردند.