پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر

جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی پیامی فرارسیدن سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر را تبریک گفتند.

در متن این پیام آماده است:

آزادسازی خرّمشهر، یک نقطه عطف شگرف در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی است که با رهبری حکیمانه امام خمینی(ره) و به مددِ فداکاری‌های شهیدانِ فرزانه؛ و جانبازان و آزادگانِ قهرمان ایران اسلامی، به فرجام رسید. سالروز سوم خرداد و حماسه فتح خرّمشهرفرصت مغتنمی است برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند مقاومت ملت ایران، ملتی که با انقلاب خونین خود راه جدیدی را فرا روی بشریت گشود. اینجانب سالروز این نصر عظیم الهی را خدمت تمامی مردم ایران، خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان، ایثارگران و به ویژه دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون کشور عزیزمان ایران اسلامی و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان را در مسیر پاسداشت این نقطه عطف از تاریخ انقلاب اسلامی ایران در سایه رهبری های هوشمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

علی صغر بهشتی

ریاست دانشگاه صنعتی قوچان